jordan retro 5 Pumpkin Squares An Easy Thanksgivin

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Naukowe Koło Chemików Uniwersytetu Gdańskiego Strona Główna -> Drogi Gościu!!
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tiggs328xp
Europ



Dołączył: 22 Mar 2011
Posty: 63
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: England

PostWysłany: Czw 6:36, 07 Kwi 2011    Temat postu: jordan retro 5 Pumpkin Squares An Easy Thanksgivin

[link widoczny dla zalogowanych]
Read on
Pumpkin Pie
Pumpkin Nut Bars Recipe Using Cake Mix
Pumpkin Pound Cake Recipe
These pumpkin squares serve 15 people, and are delicious topped with some brown sugar whipped cream. The squares are very easy to make, with a simple crumb crust, and a straightforward filling made from pumpkin, eggs, brown sugar [link widoczny dla zalogowanych], and honey.
Preheat oven to 350 degrees F. In a small bowl, combine 1 cup flour, oatmeal, pecans, butter, and 1/4 cup brown sugar and mix until crumbly. Press into a 13x9" pan and bake for 8 minutes; set aside.
Baking and Desserts Recipe Box
In large bowl, combine pumpkin, eggs, half and half, honey, 1 cup brown sugar [link widoczny dla zalogowanych], pumpkin pie spice, cinnamon, cardamom and 2 teaspoons vanilla and mix well until smooth. Pour over crust. Return to oven and bake for 55-65 minutes or until filling is set and firm when touched. Cool on wire rack.
You can make this dessert the day before; store it covered at room temperature. Top it with some of the whipped cream and a drizzle of caramel sauce, or with some chopped pecans or cashews.
Pumpkin Squares
1 cup flour3/4 cup oatmeal1/4 cup chopped pecans1/2 cup butter, softened1/4 cup brown sugar2 (15 ounce) cans solid pack pumpkin4 eggs1-1/4 cups half and half cream1/2 cup honey1 cup brown sugar1 teaspoon pumpkin pie spice1/2 teaspoon cinnamon1/4 teaspoon cardamom2 teaspoons vanilla1 cup whipping cream2 tablespoons brown sugar1 teaspoon vanilla1/2 cup caramel ice cream topping
When ready to serve, in small cold bowl combine cream, brown sugar, and vanilla and beat until stiff peaks form. Cut pumpkin squares into serving size pieces and top each with a dollop of the sweetened whipped cream and a drizzle of caramel ice cream topping. Serves 15


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Naukowe Koło Chemików Uniwersytetu Gdańskiego Strona Główna -> Drogi Gościu!! Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin